PODPORA ZA NAŠE KUPCE
Vse naše stranke imate na voljo več načinov, da stopite v stik z nami. Če potrebujete dodatne informacije ali nasvete o izdelkih iz naše ponudbe nas lahko kadarkoli kontaktirate na enega izmed spodaj navedenih kontaktov.

KONTAKTI
E-pošta: info.passion4you@gmail.com

MOŽNOST MENJAVE IZDELKOV
Vsi se zavedamo edine slabosti nakupa prek spleta in sicer, da izdelkov ne moremo preizkusiti in si jih ogledati v živo, ampak šele po prejemu.

V primeru, da vam velikost izdelka ne ustreza ali ni ravno izpolnil vaših pričakovanj, lahko izdelek vrnete v roku 8 dni po prejemu.

NA VOLJO IMATE:

– menjavo z drugim izdelkom (v primeru menjave z dražjim doplačate razliko, v primeru cenejšega se vam razliko povrne na vaš TRR),

– vračilo kupnine.

VRAČILA
Prosimo vas, da izdelkov, ki jih želite vrniti ali želite vračilo kupnine vrnete v original embalaži, nepoškodovane in neodišavljene. V primeru, da prejmemo poškodovan, odišavljen izdelek oz. v drugačnem stanju kot vam je bil poslan, imamo pravico zavrniti izdelek.

Edini strošek, ki ga lahko imate je strošek poštnine vračila izdelka. Če gre za menjavo vam povratne stroške plačamo mi.

Več informacij o vračilu in garanciji si lahko preberete v POGOJIH POSLOVANJA.